“Enhver katt burde ha minst ett dedikert menneske til å ta vare på seg…..”

…….sa noen engang.

Fremdeles litt redusert her, au au, men det blir fætt når arret i panna er ferdig grodd og jeg kan vise det stolt fram til nabokatten. Han kommer til å DØ av misunnelse. :-)

Bror min er misunnelig allerede. Han har ikke plaget meg en eneste gang siden jeg ble skadet. (vel, bortsett fra den ene gangen i går da jeg ga ham en skikkelig rapp bak mens han spiste. Jeg kunne bare ikke dy meg. Da ga han meg en tilbake så jeg kjente det stikke langt nedii operasjonssåret). Jeg tilgir ham for det, stakkars. Han er jo bare en katt.

Gleder meg til familien min fjerner bleia som de tydeligvis insisterer på at jeg skal ha på meg. Ja ja, jeg har skjønt at det der har sammenheng med lampeskjermen de av og til trer på meg, og jeg har gjennomskuet dem:

Så lenge jeg ikke røsker & river i bleia, så lar de meg få gå uten lampeskjerm.
Jeg spiller med……

Takk til Gularsj og Zwartingen forresten, to artsfrender som hilset til meg her forleden, og som lot meg få låne mottoet deres.

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

6 kommentarer

 1. Med påholdent tastatur: HeiHeiHei Golle :D Tusen takk for koselig hilsen. Vi har det veldig travelt nå som det hvite guffet fra vinteren er i ferd med å gi opp kampen om tilværelsen, matmora våres har visst blogga litt om det: http://vlogg2011.catalyzator.net/#post16 Vi bruker somoftest å holde oss sjæl med fersk RÅ-kost men matfatet som matmor alltid holder fullt til oss er knaskendes kjekt å ha når det regner å sånn. Hu matmora våres er forresten ganske godt dressert… uhu… alltid en påsa med noe ekstrasnadder på lur og vi er blitt ille flinke til å wse utsulta ut selv om dagsfangsten er rikelig ute nå. HippHeii våren er nyyyyydelig Golle ! håper du snart kan nyte den i fulle drag igjen ! MVH: Gularsj og Zwartingen.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

  Catalyzator - 6. april, 2011 at 18:08
 2. Råkost :-)

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

  Golle - 6. april, 2011 at 19:09
 3. Hei.

  Jeg vil bare opplyse om at nå er det satt i gang en underskriftskampanje for at dyrevernorganisasjoner skal få støtte av staten. Vi prøver å få staten til å se på vår sak og gi ihvertfall litt økonomisk støtte. Vær så snill og signer! (lurer dere på meg, så kan dere også lese litt mer på linken før dere signerer) http://www.underskrift.no/underskrifter.asp?kampanje=3324

  På forhånd, tuuuusen takk!

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

  Mia K. Veland - 6. april, 2011 at 22:42
 4. Takk i like måte.
  Familien min signerte nettopp. Mjeu

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

  Golle - 6. april, 2011 at 23:38
 5. Hei, Golle-gutten!

  Tusen takk for kjempefint kort eg fikk fra deg i går!

  Veldig glad for å se at det stadig går bedre med deg, og at du fortsatt kan få et fint katteliv sammen med far, mor, bror og nabopusen.

  Håper du snart kan bli kvitt både lampeskjermen og bleia..

  Fadder Yngve i Alta ønsker deg en god påske med passe uteliv og masse nykokt seifilet:-)

  Hils mammaen og pappaen din så mye fra meg!

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

  Yngve Hågensen - 14. april, 2011 at 09:25
 6. Hei Yngve, kjære venn. Takk for hyggelig hilsen. Ønsker deg og dine en riktig god påske med overflod av nykokt Seifilét og sardiner og brisling og, og, og…… Nam :-)

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

  Golle - 15. april, 2011 at 15:24

Beklager, men kommentarskjemaet er nå lukket.

Tips oss hvis denne bloggen er upassende

Denne bloggen blir ikke forhåndsredigert av VG Nett. Bloggens eier står ansvarlig for alt innhold.
Ingenting varer evig og nå er vi dessverre ved veis ende. VGB er lagt ned og vil ikke komme tilbake.
VG Blogg var en tjeneste levert av VG Multimedia AS. Henvendelser rettes til: Magne Antonsen
Ansvarlig redaktør/Administrerende direktør: Torry Pedersen
Redaktør digitalt Espen Egil Hansen. Redaktør avis: Helje Solberg. Politisk redaktør Hanne Skartveit
Digital direktør: Jo Christian Oterhals. Sentralbord VG: 22 00 00 00